• Home
  • Line#
  • Scopes#
  • Navigate#
  • Raw
  • Download
1# Baby names
2அகஜா	akajā
3அகந்ய	akan'ya
4அகர்ஷா	akarṣā
5அகஷீதா	akaṣītā
6அகஷீநீ	akaṣīnī
7அகிலா	akilā
8அக்நிஜ்வாளா	aknijvāḷā
9அக்நிஷிகா	akniṣikā
10அக்ஷ்யா	akṣyā
11அசிஂத்ய	acintya
12அச்யுதாந	acyutāna
13அதரஷ	ataraṣa
14அதீதீய	atītīya
15அதீஷா	atīṣā
16அதோத்கா	atōtkā
17அத்யயந	atyayana
18அத்யுத	atyuta
19அத்ரியந	atriyana
20அத்விக	atvika
21அத்விதேயா	atvitēyā
22அபரா	aparā
23அபிஜந	apijana
24அபிஜித	apijita
25அபிஜ்ஞா	apijñā
26அபிஜ்ஞாந	apijñāna
27அபிநபஸ	apinapasa
28அபிம	apima
29அபிமாநீ	apimānī
30அபிராஜ	apirāja
31அபிருசி	apiruci
32அபீஜ்நா	apījnā
33அபீத்யா	apītyā
34அபீநாவ	apīnāva
35அபீமாஂந்யுஂ	apīmānn'yuṁ
36அபீராம	apīrāma
37அபீரூபா	apīrūpā
38அபீஷ்ரேய	apīṣrēya
39அபீஹேஷாந	apīhēṣāna
40அபேல	apēla
41அப்ஜாயோநீ	apjāyōnī
42அலாம்க்ரீதா	alāmkrītā
43அஹலாதிதா	ahalātitā
44அஹில்யா	ahilyā
45அஹீநா	ahīnā
46அஹீந்ஜீதா	ahīnjītā
47அஹ்லாதாஜநநீ	ahlātājananī
48ஆகர்ஷக	ākarṣaka
49ஆதிதேய	ātitēya
50ஆதித்வ	ātitva
51ஆதிபுருஷ	ātipuruṣa
52ஆதியா	ātiyā
53ஆதீதேய	ātītēya
54ஆதீஷ்ரீ	ātīṣrī
55ஆத்மஜா	ātmajā
56ஆத்மய	ātmaya
57ஆத்மாநஂத	ātmānanta
58ஆத்வாய	ātvāya
59ஆநஂத்யா	ānantyā
60ஆநதாலீப	ānatālīpa
61ஆநாயா	ānāyā
62ஆபாஸ	āpāsa
63ஆயநா	āyanā
64ஆயாஂஷ	āyānṣa
65ஆரஸீ	ārasī
66ஆராயநா	ārāyanā
67ஆரித்ர	āritra
68ஆரீ	ārī
69ஆரீஷ	ārīṣa
70ஆருபா	ārupā
71ஆருல	ārula
72ஆரோசந	ārōcana
73ஆர்த	ārta
74ஆர்யவீர	āryavīra
75ஆவாநீ	āvānī
76ஆவீஷ	āvīṣa
77ஆஷ்கா	āṣkā
78ஆஷ்மீந	āṣmīna
79ஆஷ்ரித	āṣrita
80ஆஷ்லேஷ	āṣlēṣa
81இஂதுலால	intulāla
82இஂதுஷேகர	intuṣēkara
83இஂத்ரா	intrā
84இஂபநாதந	impanātana
85இநோதய	inōtaya
86இந்தாருபீநீ	intārupīnī
87இந்தாலீ	intālī
88இந்துமத	intumata
89இந்த்ரதநுஷ	intratanuṣa
90இந்த்ரதயும்ந	intratayumna
91இந்த்ரந	intrana
92இந்த்ரஸேநா	intrasēnā
93இப்யா	ipyā
94இப்ஸா	ipsā
95இயலீஸாஈ	iyalīsā'ī
96இய்யாப்பந	iyyāppana
97இரித	irita
98இலாஷ்பஸ்தீ	ilāṣpastī
99இலேஷ	ilēṣa
100இஷாந	iṣāna
101இஷாந்வீ	iṣānvī
102இஷ்ய	iṣya
103இஸகீ	isakī
104ஈதீ	ītī
105ஈந்துஸ	īntusa
106ஈபா	īpā
107ஈப்ஷா	īpṣā
108ஈர்ஷீதா	īrṣītā
109ஈலமாஂ	īlamāṁ
110ஈலாபதாயே	īlāpatāyē
111ஈலில	īlila
112ஈல்வாகா	īlvākā
113ஈஷ்தர	īṣtara
114ஈஸீஃ	īsīḥ
115ஈஸைவலந	īsaivalana
116ஈஹம	īhama
117உக்ரஸ்ரவாஸ	ukrasravāsa
118உசீமாஂகலீ	ucīmāṅkalī
119உஜாயந	ujāyana
120உஜேஷ	ujēṣa
121உஜ்ஜவல	ujjavala
122உஜ்வலீதா	ujvalītā
123உதஂகா	utaṅkā
124உதஂதா	utantā
125உதாய	utāya
126உதார	utāra
127உத்கர்ஷ்ராஜ	utkarṣrāja
128உத்கஷாநா	utkaṣānā
129உத்காலிகா	utkālikā
130உத்கிதா	utkitā
131உத்தர	uttara
132உத்தரக	uttaraka
133உத்தரா	uttarā
134உத்தீயந	uttīyana
135உத்பர	utpara
136உத்யத	utyata
137உத்வஹ	utvaha
138உத்ஸர்க	utsarka
139உத்ஸா	utsā
140உநமாஇவீலஂபீ	unamā'ivīlampī
141உபசீத்ரா	upacītrā
142உபநாயிக	upanāyika
143உபமா	upamā
144உப்ஜஸ	upjasa
145உப்தம	uptama
146உப்பாஸ	uppāsa
147உமஂகீ	umaṅkī
148உமாஂபுத்ர	umāmputra
149உமாகாஂத	umākānta
150உரவஷீ	uravaṣī
151உரிஷிதா	uriṣitā
152உர்மீ	urmī
153உர்வ	urva
154உர்வஂக	urvaṅka
155உர்வா	urvā
156உர்ஷிதா	urṣitā
157உஷாகிரண	uṣākiraṇa
158உஷாநா	uṣānā
159உஷீக	uṣīka
160உஸரீ	usarī
161ஏகலிஂக	ēkaliṅka
162ஏகாதநா	ēkātanā
163ஏகாத்யுஂ	ēkātyuṁ
164ஏகாம்பர	ēkāmpara
165ஏகிஷா	ēkiṣā
166ஏக்ஷித	ēkṣita
167ஏதா	ētā
168ஏதாஸ	ētāsa
169ஏதோம	ētōma
170ஏமா	ēmā
171ஏலாந்த்ர	ēlāntra
172ஏலுமலாஈ	ēlumalā'ī
173ஏவாஂஷீ	ēvānṣī
174ஏஷஂகா	ēṣaṅkā
175ஐஷா	aiṣā
176ஐஷீ	aiṣī
177ஐஷீநீ	aiṣīnī
178ஓஏஷீ	ō'ēṣī
179ஓஜஸ்விநீ	ōjasvinī
180ஓஜஸ்வீத	ōjasvīta
181ஓஜீஸ	ōjīsa
182ஓதிதீ	ōtitī
183ஓநிஷ	ōniṣa
184ஓநீ	ōnī
185ஓநீஸ	ōnīsa
186ஓப்பிலமணி	ōppilamaṇi
187ஓமகாரீ	ōmakārī
188ஓமநா	ōmanā
189ஓமாஂஷ	ōmānṣa
190ஓம்ஜா	ōmjā
191ஓவீஏ	ōvī'ē
192ஓவைஸ	ōvaisa
193கஂகவார	kaṅkavāra
194கஂகா	kaṅkā
195கஂகாதுத்த	kaṅkātutta
196கஂகேஷ	kaṅkēṣa
197கஂஜரீ	kan̄jarī
198கஂதரஜ	kantaraja
199கஂதர்ப	kantarpa
200கஂதாரா	kantārā
201கஂதிமோய	kantimōya
202கஂதிரா	kantirā
203கஂவர	kanvara
204கஜபாஹூ	kajapāhū
205கஜாதர	kajātara
206கஜாநந	kajānana
207கஜாநநந	kajānanana
208கணநாத	kaṇanāta
209கணபத	kaṇapata
210கதஂபீ	katampī
211கதித	katita
212கதீர	katīra
213கநக்ஷா	kanakṣā
214கநாதந	kanātana
215கநிக	kanika
216கநீரா	kanīrā
217கநேஷ	kanēṣa
218கநைய்யா	kanaiyyā
219கந்தாரவ	kantārava
220கந்தாரீந	kantārīna
221கந்மாநீ	kanmānī
222கந்வந	kanvana
223கந்வீ	kanvī
224கபாலீந	kapālīna
225கமலாகர	kamalākara
226கமீத	kamīta
227கமோத	kamōta
228கயாலிகா	kayālikā
229கரமஷீ	karamaṣī
230கருநேஷ	karunēṣa
231கருல	karula
232கர்ண	karṇa
233கர்வ	karva
234கர்ஷீந	karṣīna
235கலாநீதீ	kalānītī
236கலாவதீ	kalāvatī
237கலீபா	kalīpā
238கலீல	kalīla
239கல்யாணீ	kalyāṇī
240கல்ஹார	kal'hāra
241கவீநயா	kavīnayā
242கவேஷண	kavēṣaṇa
243கவ்ய	kavya
244கஷீக	kaṣīka
245கஷ்விகா	kaṣvikā
246கஷ்விநீ	kaṣvinī
247கஸ்துர	kastura
248கஹதா	kahatā
249கஹுலீகா	kahulīkā
250காஂதவ	kāntava
251காஂதிக	kāntika
252காஂதீ	kāntī
253காஂவ	kānva
254காஜீஷ	kājīṣa
255காதம்பரீ	kātamparī
256காதிரோலீ	kātirōlī
257காதீத	kātīta
258காதீர அமத்துஇகந	kātīra amattu'ikana
259காதீராவண	kātīrāvaṇa
260காத்யயாநீ	kātyayānī
261காத்யாயந	kātyāyana
262காநகலதா	kānakalatā
263காநாய	kānāya
264காநீத	kānīta
265காநீமோஜ்ஹீ	kānīmōj'hī
266காந்ஜாநா	kānjānā
267காந்தா	kāntā
268காந்ஷீகா	kānṣīkā
269காமஜ	kāmaja
270காமராஜ	kāmarāja
271காமிய	kāmiya
272காமுநா	kāmunā
273காயல	kāyala
274காயலே	kāyalē
275காரடீ	kāraṭī
276கார்திகா	kārtikā
277கார்திகேயந	kārtikēyana
278காலகா	kālakā
279காலராத்ரீ	kālarātrī
280காலீதா	kālītā
281காவேரீ	kāvērī
282காவ்யஷ்ரீ	kāvyaṣrī
283காஷீ	kāṣī
284காஸநீ	kāsanī
285கிஂஜல	kin̄jala
286கிதிகா	kitikā
287கிநாரீ	kinārī
288கிரிக	kirika
289கிரீந்த்ர	kirīntra
290கீதிகா	kītikā
291கீநாரீ	kīnārī
292கீந்ஜு	kīnju
293கீப்ஸோந	kīpsōna
294கீவீதா	kīvītā
295குகந	kukana
296குடடூ	kuṭaṭū
297குணித	kuṇita
298குதாகேஷ	kutākēṣa
299குநாதிர	kunātira
300குநாயூக்த	kunāyūkta
301குநாரத்நா	kunāratnā
302குநாஸேகரண	kunāsēkaraṇa
303குநித	kunita
304குநிநா	kuninā
305குநீந	kunīna
306குரதயால	kuratayāla
307குரு குகந	kuru kukana
308குருநாத	kurunāta
309குருப்ரஸாத	kuruprasāta
310குர்ஜரீ	kurjarī
311குலஜாரீலால	kulajārīlāla
312கூஂஜீகா	kūn̄jīkā
313கூஹாரீ	kūhārī
314கேஂகா	kēṅkā
315கேஓஷா	kē'ōṣā
316கேதீத	kētīta
317கேது	kētu
318கேநீகா	kēnīkā
319கேயுரா	kēyurā
320கேவத	kēvata
321கேவாஂஷீ	kēvānṣī
322கேஷிநீ	kēṣinī
323கேஷீ	kēṣī
324கேஷோரீ	kēṣōrī
325கேஸர	kēsara
326கேஸரீ	kēsarī
327கேஸவ	kēsava
328கேஸவார்தீநீ	kēsavārtīnī
329கேஸவாளுஂ	kēsavāḷuṁ
330கைரவ	kairava
331கோஉஂஷிக	kō'unṣika
332கோகீலாவாநீ	kōkīlāvānī
333கோரல	kōrala
334கோவ்தமீ	kōvtamī
335கோஷீதா	kōṣītā
336கௌதிர்ய	kautirya
337கௌராஂஷ	kaurānṣa
338கௌரீமநோஹரீ	kaurīmanōharī
339கௌஷாலீ	kauṣālī
340கௌஷ்லேந்தர	kauṣlēntara
341க்நாபீகா	knāpīkā
342க்யாநாவீ	kyānāvī
343க்ரஂதநா	krantanā
344க்ராமாநீ	krāmānī
345க்ரீதேஷ	krītēṣa
346க்ரீஷா	krīṣā
347சஂசாரீ	can̄cārī
348சஂதாலிநீ	cantālinī
349சஂதாவர்மந	cantāvarmana
350சஂத்ர பாந	cantra pāna
351சஂத்ரந	cantrana
352சஂத்ரபால	cantrapāla
353சஂத்ரயாந	cantrayāna
354சஂத்ரவாதி	cantravāti
355சஂத்ராநீ	cantrānī
356சஂத்ராமாஸீ	cantrāmāsī
357சஂத்ரிகா	cantrikā
358சஂபா	campā
359சஂபாகலீ	campākalī
360சக்ரவர்தீ	cakravartī
361சக்ரிகா	cakrikā
362சதுர்புஜா	caturpujā
363சந்த்ரவதந	cantravatana
364சரந்தேவ	carantēva
365சர்வாகா	carvākā
366சர்வீகேஷ	carvīkēṣa
367சவி	cavi
368சாதீமாஂ	cātīmāṁ
369சாத்விக	cātvika
370சாநக்ய	cānakya
371சாருந	cāruna
372சாருவிந்தா	cāruvintā
373சாருவீ	cāruvī
374சார்வீ	cārvī
375சாவீஷ்கா	cāvīṣkā
376சிஂதந	cintana
377சிஂதமாணீ	cintamāṇī
378சித்தப்ரஸாத	cittaprasāta
379சித்ரஂஷீ	citranṣī
380சித்ரக்ஷீ	citrakṣī
381சித்ரா	citrā
382சித்ராமநீ	citrāmanī
383சித்ரிகா	citrikā
384சிந்மயாநஂதா	cinmayānantā
385சிரஂஜீவீ	ciran̄jīvī
386சுஂபந	cumpana
387சேஜியந	cējiyana
388சேரந்ராஜ	cēranrāja
389சேலுவா	cēluvā
390சைதந்யா	caitan'yā
391சைநீகா	cainīkā
392ஜஂகரத	jaṅkarata
393ஜகஂமோஹந	jakammōhana
394ஜகதகுரு	jakatakuru
395ஜகதபால	jakatapāla
396ஜகதம்பிகா	jakatampikā
397ஜகமாதா	jakamātā
398ஜக்ஸநா	jaksanā
399ஜத்யா	jatyā
400ஜநாதார்ண	janātārṇa
401ஜநாதேவ	janātēva
402ஜநித	janita
403ஜநீதா	janītā
404ஜநீஷா	janīṣā
405ஜந்மயா	janmayā
406ஜய ஸகாந	jaya sakāna
407ஜய  ப்ரகாஷ	jaya  prakāṣa
408ஜய  ப்ரதிக	jaya  pratika
409ஜயஂதாஸேநா	jayantāsēnā
410ஜயகோபால	jayakōpāla
411ஜயநா	jayanā
412ஜயவஂத	jayavanta
413ஜயஸூர்யா	jayasūryā
414ஜயாப்ரதா	jayāpratā
415ஜயாலக்ஷ்மீ	jayālakṣmī
416ஜயீ	jayī
417ஜலாகஂதா	jalākantā
418ஜலோதரீ	jalōtarī
419ஜஷஂக	jaṣaṅka
420ஜஷோதா	jaṣōtā
421ஜஷ்மீநா	jaṣmīnā
422ஜஷ்லந	jaṣlana
423ஜஸ்வந்தீ	jasvantī
424ஜாஂபுவந	jāmpuvana
425ஜாக்ராவீ	jākrāvī
426ஜாநகீபூஷண	jānakīpūṣaṇa
427ஜாநா	jānā
428ஜாஹீ	jāhī
429ஜிதேந்த்ரிய	jitēntriya
430ஜீக்யாஂஷ	jīkyānṣa
431ஜீக்யாஂஷு	jīkyānṣu
432ஜீஜீத	jījīta
433ஜீதீஷா	jītīṣā
434ஜீதேஷீ	jītēṣī
435ஜீமீ	jīmī
436ஜீமீஷ	jīmīṣa
437ஜீரல	jīrala
438ஜீவநகலா	jīvanakalā
439ஜீவநலதா	jīvanalatā
440ஜீவநஷ	jīvanaṣa
441ஜீவந்தீநீ	jīvantīnī
442ஜீவாநாந்தாம	jīvānāntāma
443ஜேதல	jētala
444ஜேதாஷ்ரீ	jētāṣrī
445ஜேநீஷா	jēnīṣā
446ஜேராம	jērāma
447ஜேர்ரீஷ	jērrīṣa
448ஜேர்ஷீகா	jērṣīkā
449ஜேஸ்வஂத	jēsvanta
450ஜேஸ்வீதா	jēsvītā
451ஜைகரத	jaikarata
452ஜைதாஷ்ரீ	jaitāṣrī
453ஜைதீ	jaitī
454ஜைப்ரித	jaiprita
455ஜைமில	jaimila
456ஜைமேஷ	jaimēṣa
457ஜைலேஷ	jailēṣa
458ஜைவஂதீ	jaivantī
459ஜைவத	jaivata
460ஜைவல	jaivala
461ஜைவீந	jaivīna
462ஜைஸுதந	jaisutana
463ஜோதா	jōtā
464ஜோயஷ்ரீ	jōyaṣrī
465ஜ்ஞாந	jñāna
466ஜ்ஞாநதேவ	jñānatēva
467ஜ்யோஷநா	jyōṣanā
468ஜ்ஹில	j'hila
469ஜ்ஹீதீந	j'hītīna
470டாகோர	ṭākōra
471டீம்பீல	ṭīmpīla
472தஂஷ	tanṣa
473தஃந்யத	taḥn'yata
474தக்ஷ	takṣa
475தக்ஷீண	takṣīṇa
476தக்ஷேஷ	takṣēṣa
477தணீ	taṇī
478தநதாந்யகீ	tanatān'yakī
479தநலக்ஷ்மீ	tanalakṣmī
480தநவதீ	tanavatī
481தநஸிகா	tanasikā
482தநாவர்ஷ	tanāvarṣa
483தநிப	tanipa
484தநீஷ	tanīṣa
485தநுஂ ப்ரவா	tanuṁ pravā
486தநுஂந்ஜய	tanunnjaya
487தநுஂஷ்கா	tanunṣkā
488தநுஂஷ்ரீ	tanunṣrī
489தநுபா	tanupā
490தநுல	tanula
491தநுஷீ	tanuṣī
492தந்மாயா	tanmāyā
493தந்வந்தரீ	tanvantarī
494தபீஷ	tapīṣa
495தபேஷ	tapēṣa
496தப்த	tapta
497தமஸீ	tamasī
498தமாலிகா	tamālikā
499தமிரா	tamirā
500தமிலந	tamilana
501தமிலா	tamilā
502தமேஷ	tamēṣa
503தயஸரா	tayasarā
504தயாகர	tayākara
505தயாதா	tayātā
506தயாஷ்ரீ	tayāṣrī
507தரநீதர	taranītara
508தரலீ	taralī
509தராஷா	tarāṣā
510தராஹாஸீ	tarāhāsī
511தரீநந	tarīnana
512தருலதா	tarulatā
513தர்பண	tarpaṇa
514தர்பித	tarpita
515தர்மகீர்தி	tarmakīrti
516தர்மதித்ய	tarmatitya
517தர்ஷத	tarṣata
518தர்ஷா	tarṣā
519தர்ஷாநேயா	tarṣānēyā
520தர்ஷீத	tarṣīta
521தர்ஷீநீகா	tarṣīnīkā
522தர்ஷீல	tarṣīla
523தலஜீத	talajīta
524தலாபதீ	talāpatī
525தஸ்ம்யா	tasmyā
526தாதாகா	tātākā
527தாநஸ	tānasa
528தாநாஸ்வீ	tānāsvī
529தாநுஂரீகியா	tānunrīkiyā
530தாமா	tāmā
531தாமிநீ	tāminī
532தாரகேஷ்வர	tārakēṣvara
533தாரீக	tārīka
534தாரூ	tārū
535தாஷாரதீ	tāṣāratī
536தாஸ	tāsa
537திக்ஷாந்ய	tikṣān'ya
538திக்ஷீ	tikṣī
539திநாத	tināta
540திபஂஷீ	tipanṣī
541திபஷ்ரீ	tipaṣrī
542திபஸரீ	tipasarī
543திப்ஜ்யோதீ	tipjyōtī
544திப்தீக்ஷா	tiptīkṣā
545திப்யா	tipyā
546திப்யோக	tipyōka
547திருமாலா	tirumālā
548திரூமாலாஈ	tirūmālā'ī
549திவேநா	tivēnā
550திஸ்யா	tisyā
551தீதா	tītā
552தீநபஂது	tīnapantu
553தீநா நாத	tīnā nāta
554தீநோஷா	tīnōṣā
555தீபாஂஷ	tīpānṣa
556தீபாவதீ	tīpāvatī
557தீப்தாந்ஷு	tīptānṣu
558தீமித	tīmita
559தீமிலா	tīmilā
560தீரந	tīrana
561தீர்தஂகர	tīrtaṅkara
562தீர்தீகா	tīrtīkā
563தீவாஷீநீ	tīvāṣīnī
564துஂகபத்ரா	tuṅkapatrā
565துகாராம	tukārāma
566துந்கார	tunkāra
567துந்தா	tuntā
568துரக	turaka
569துஷஂத	tuṣanta
570துஷார காஂதி	tuṣāra kānti
571துஷாரா	tuṣārā
572துஷார்ஸுவரா	tuṣārsuvarā
573தூந	tūna
574தேஜ	tēja
575தேஜஸூர்ய	tējasūrya
576தேஜாஂஷ	tējānṣa
577தேதீப்ய	tētīpya
578தேநாப்பந	tēnāppana
579தேபஂஜந	tēpan̄jana
580தேபதாத்தா	tēpatāttā
581தேப்ஜாநீ	tēpjānī
582தேய்ரியா	tēyriyā
583தேவகீ	tēvakī
584தேவதத	tēvatata
585தேவதத்த	tēvatatta
586தேவதாஸ	tēvatāsa
587தேவந	tēvana
588தேவமாஂதா	tēvamāntā
589தேவர்ஷி	tēvarṣi
590தேவாஂகநா	tēvāṅkanā
591தேவாதார்ஸ	tēvātārsa
592தேவாத்யுமநா	tēvātyumanā
593தேவாந	tēvāna
594தேவாநஂதா	tēvānantā
595தேவாப்ரியா	tēvāpriyā
596தேவாரீஷீ	tēvārīṣī
597தேவிநா	tēvinā
598தேவிஷீ	tēviṣī
599தேவீ ப்ரிய	tēvī priya
600தேவேந	tēvēna
601தேவேந்த்ர	tēvēntra
602தேவேந்த்ரநாத	tēvēntranāta
603தேவேஷீ	tēvēṣī
604தேவேஷ்வர	tēvēṣvara
605தேஷநா	tēṣanā
606தேஷா	tēṣā
607தேஸநா	tēsanā
608தேஸ்பீநா	tēspīnā
609தோலாக்ஷீ	tōlākṣī
610தோஷண	tōṣaṇa
611தௌருஸ	taurusa
612தௌஷீநீ	tauṣīnī
613த்ராயக்ஷ	trāyakṣa
614த்ரிதேவ	tritēva
615த்ரிநேத்ர	trinētra
616த்ரிமாந	trimāna
617த்ரிலோகேஷ	trilōkēṣa
618த்ரிலோசந	trilōcana
619த்ரிவேணீ	trivēṇī
620த்ரீஜ்யா	trījyā
621த்ரீதேஷ	trītēṣa
622த்ரீஷ	trīṣa
623த்ரீஷஂட	trīṣaṇṭa
624த்ரீஷ்தீகா	trīṣtīkā
625த்ருவிகா	truvikā
626நஂத	nanta
627நஂதந	nantana
628நஂதிதா	nantitā
629நஂதிநீ	nantinī
630நகுலா	nakulā
631நக்ஷத்ர	nakṣatra
632நக்ஷத்ரா	nakṣatrā
633நதாலீஏ	natālī'ē
634நதீஷ	natīṣa
635நதுந	natuna
636நபீந	napīna
637நமஸ்தேதுஂ	namastētuṁ
638நரபதி	narapati
639நலிந	nalina
640நவநீத	navanīta
641நவநீத விலீப்தஂகா	navanīta vilīptaṅkā
642நவம	navama
643நவாஜ	navāja
644நவால	navāla
645நாகஜோதீ	nākajōtī
646நாகபுஷண	nākapuṣaṇa
647நாகாஂஜலீ	nākān̄jalī
648நாகிநீ	nākinī
649நாகீஸகா	nākīsakā
650நாகேஷ	nākēṣa
651நாகேஷ்வர	nākēṣvara
652நாதாரஂஜநீ	nātāran̄janī
653நாதீநீ	nātīnī
654நாதேஸந	nātēsana
655நாபநீதா	nāpanītā
656நாபாயண	nāpāyaṇa
657நாபித	nāpita
658நாமாஂஹா	nāmānhā
659நாம்ராதா	nāmrātā
660நாராப	nārāpa
661நாராயணஸ்வாமீ	nārāyaṇasvāmī
662நாரீநே	nārīnē
663நாவில்லா	nāvillā
664நாவீல	nāvīla
665நாவ்கீரண	nāvkīraṇa
666நாவ்யா	nāvyā
667நாஷால	nāṣāla
668நாஹுல	nāhula
669நிகாரா	nikārā
670நிகேஷ	nikēṣa
671நிஜு	niju
672நிதல	nitala
673நிமிதா	nimitā
674நிரமஈ	nirama'ī
675நிராமஈ	nirāma'ī
676நிராலீ	nirālī
677நிர்மளா	nirmaḷā
678நில்ல	nilla
679நிவேஷ	nivēṣa
680நீகீத்ஸா	nīkītsā
681நீகுல	nīkula
682நீகேத	nīkēta
683நீக்குஂ	nīkkuṁ
684நீக்ஷா	nīkṣā
685நீஜய	nījaya
686நீதார்ஸநா	nītārsanā
687நீதீகா	nītīkā
688நீபீஷ	nīpīṣa
689நீபுநா	nīpunā
690நீமிலீதா	nīmilītā
691நீரமாஂ	nīramāṁ
692நீராலிகா	nīrālikā
693நீருஈமீ	nīru'īmī
694நீருதீ	nīrutī
695நீலஂஜந	nīlan̄jana
696நீலகஂட	nīlakaṇṭa
697நீலக்ரீவ	nīlakrīva
698நீலக்ஷ	nīlakṣa
699நீலயா	nīlayā
700நீலாஂஜந	nīlān̄jana
701நீலாயந	nīlāyana
702நீல்ப்ரப்பா	nīlprappā
703நீஷாலீ	nīṣālī
704நீஸிதீநீ	nīsitīnī
705நீஸ்சலா	nīscalā
706நீஹீதா	nīhītā
707நீஹீரா	nīhīrā
708நேத்ரா	nētrā
709நேய்ஸா	nēysā
710நேர்யா	nēryā
711நேவில	nēvila
712நேஷுஂ	nēṣuṁ
713நேஹல	nēhala
714நேஹா ஷ்ரீ	nēhā ṣrī
715நைத்விக	naitvika
716நைமிஷ	naimiṣa
717நைருதீ	nairutī
718நைவாதயா	naivātayā
719நைஷத	naiṣata
720நைஷால	naiṣāla
721நௌபஹார	naupahāra
722பஂகிதா	paṅkitā
723பஂகிமசஂத்ர	paṅkimacantra
724பஂசபூதாத்மிகா	pan̄capūtātmikā
725பஂசவடீ	pan̄cavaṭī
726பஂசாஜநா	pan̄cājanā
727பஂடிதா	paṇṭitā
728பஂதாந	pantāna
729பஂது	pantu
730பகீரா	pakīrā
731பகு	paku
732பகுலா	pakulā
733பக்தாவர	paktāvara
734பக்தாவாத்ஸலா	paktāvātsalā
735பக்தி	pakti
736பக்யாராஜ	pakyārāja
737பதக	pataka
738பதமாஂக்ஷ்ய	patamāṅkṣya
739பதமேஷ	patamēṣa
740பதாலா	patālā
741பத்மக்ரிஹா	patmakrihā
742பத்மரேகா	patmarēkā
743பத்மவாஸா	patmavāsā
744பத்மஷ்ரீ	patmaṣrī
745பத்மாஂகல்யாநீ	patmāṅkalyānī
746பத்மிநிஷ	patminiṣa
747பத்ரக்ஷ	patrakṣa
748பந்குரீ	pankurī
749பந்தீநீ	pantīnī
750பந்நா	pannā
751பந்யஷ்ரீ	pan'yaṣrī
752பந்ஹீ	panhī
753பபலா	papalā
754பயோஷ்நீகா	payōṣnīkā
755பரகா	parakā
756பரதாப ; பரதாப	paratāpa ; paratāpa
757பரப்ரஹ்மநா	paraprahmanā
758பரப்ரஹ்மா	paraprahmā
759பரம	parama
760பரம ஜ்யோதி	parama jyōti
761பரமா	paramā
762பரமாஂந்த்ர	paramānntra
763பரமேஷ்வரீ	paramēṣvarī
764பரவீந	paravīna
765பராகதீ	parākatī
766பராமாஂ	parāmāṁ
767பராஸரா	parāsarā
768பரித	parita
769பரிஷீ	pariṣī
770பரீகா	parīkā
771பரீஜாதாபா ஹராகாயா	parījātāpā harākāyā
772பரீநுத	parīnuta
773பரோமீதா	parōmītā
774பர்தாத்வாஜாக்ரஸஂவாஸீநே	partātvājākrasanvāsīnē
775பலப்ரதா	palapratā
776பலராம	palarāma
777பலாகஸீ	palākasī
778பலாநிகுமார	palānikumāra
779பலோமீ	palōmī
780பல்மாநீ	palmānī
781பல்லப	pallapa
782பல்வித	palvita
783பவாநாஜ	pavānāja
784பவாநிதாஸ	pavānitāsa
785பவியா	paviyā
786பவீந	pavīna
787பஸுந்தாரா	pasuntārā
788பஹவாஸ்ய	pahavāsya
789பஹுல	pahula
790பாஂகே	pāṅkē
791பாஂகேபிஹாரீ	pāṅkēpihārī
792பாஂசாலீ	pān̄cālī
793பாஓலா	pā'ōlā
794பாகாவாதி	pākāvāti
795பாகீரத	pākīrata
796பாக்ய	pākya
797பாக்யலக்ஷ்மீ	pākyalakṣmī
798பாதாலவதீ	pātālavatī
799பாத்ரஷ்ரீ	pātraṣrī
800பாநபாத்த	pānapātta
801பாநீக	pānīka
802பாரூநா	pārūnā
803பார்திஹாரீ	pārtihārī
804பார்நாயுஂ	pārnāyuṁ
805பார்வதீ	pārvatī
806பார்ஷந	pārṣana
807பார்ஷ்வ	pārṣva
808பார்ஹீ பர்ஹாவாதாம்ஸகா	pār'hī par'hāvātāmsakā
809பால கோபால	pāla kōpāla
810பாலசஂத்ர	pālacantra
811பாலநஹார	pālanahāra
812பாலாமுருகந	pālāmurukana
813பாலாராம	pālārāma
814பால்குந	pālkuna
815பாவதீ	pāvatī
816பாவாகீ	pāvākī
817பாவிகா	pāvikā
818பாவீ	pāvī
819பாவேஷ	pāvēṣa
820பாவேஷ்வாரீ	pāvēṣvārī
821பாவ்யஂஷ	pāvyanṣa
822பாஸ்கர	pāskara
823பாஸ்வர	pāsvara
824பாஹுலேயா	pāhulēyā
825பிஂகா	piṅkā
826பிதா வாஸஸே	pitā vāsasē
827பிபிந	pipina
828பிபுல	pipula
829பிமல	pimala
830பிம்பா	pimpā
831பியாலீ	piyālī
832பிரவா	piravā
833பீஂகாய	pīṅkāya
834பீஜயா	pījayā
835பீநுஂ	pīnuṁ
836பீபத்ஸுஂ	pīpatsuṁ
837பீப்லோஜீத	pīplōjīta
838பீமஸேந	pīmasēna
839பீர	pīra
840பீர்நாவ	pīrnāva
841பீலாக்ஷ்யேந	pīlākṣyēna
842பீல்பா ஷ்ரீ	pīlpā ṣrī
843பீல்வாநீ	pīlvānī
844பீஹுநா	pīhunā
845பீஹூ	pīhū
846புதிகா	putikā
847புபத	pupata
848புமந	pumana
849புல்கேஷ	pulkēṣa
850புல்லந	pullana
851புவ்நேந்த்ர	puvnēntra
852பூதநாதந	pūtanātana
853பூதேவீ	pūtēvī
854பூபத	pūpata
855பூபாலீ	pūpālī
856பூரதீ	pūratī
857பூர்ணமாஸீ	pūrṇamāsī
858பூர்நாகமலா	pūrnākamalā
859பூர்நாந	pūrnāna
860பூர்வஂஸ	pūrvansa
861பூர்வித	pūrvita
862பூலமாலா	pūlamālā
863பூலேஂது	pūlēntu
864பூலோகாநாதாந	pūlōkānātāna
865பேநுஂ	pēnuṁ
866பேரவீ	pēravī
867பேலுரமீ	pēluramī
868பேல்லீ	pēllī
869பேஹுலா	pēhulā
870பைரவ	pairava
871பைஸாகீ	paisākī
872போஂநந	pōnnana
873போஉர்நீமாஂ	pō'urnīmāṁ
874போநநீ	pōnanī
875போஷீதா	pōṣītā
876பௌலோஈநீ	paulō'īnī
877பௌலோமீ	paulōmī
878ப்ரகல்பா	prakalpā
879ப்ரகல்யா	prakalyā
880ப்ரகாலபா	prakālapā
881ப்ரக்ரீதீ	prakrītī
882ப்ரநீதீகா	pranītīkā
883ப்ரபா	prapā
884ப்ரபாந	prapāna
885ப்ரபாஹரண	prapāharaṇa
886ப்ரஹார்ஷீநீ	prahārṣīnī
887ப்ராஂஷு	prānṣu
888ப்ராக்ரீதீ	prākrītī
889ப்ராக்ஷீ	prākṣī
890ப்ராணமய	prāṇamaya
891ப்ராத்ந்ய	prātn'ya
892ப்ராநல	prānala
893ப்ரீஜ	prīja
894ப்ரீந்தாவாநீ	prīntāvānī
895ப்ரீஹதீ	prīhatī
896ப்லேஸ்ஸீ	plēs'sī
897மஂகலா	maṅkalā
898மஂகாஈ	maṅkā'ī
899மஂஜு ப்ரஸாத	man̄ju prasāta
900மஂடித	maṇṭita
901மஂதர	mantara
902மஂதாகிநீ	mantākinī
903மஂத்ரீந	mantrīna
904மகந	makana
905மகநா	makanā
906மகரஂத	makaranta
907மணிரத்நா	maṇiratnā
908மதிரா	matirā
909மதுகாரீ	matukārī
910மதுதீப	matutīpa
911மதுராநீ	maturānī
912மதுலந	matulana
913மதுவஂதீ	matuvantī
914மதேரூ	matērū
915மநஜ்யோத	manajyōta
916மநிதீபா	manitīpā
917மநிமேகலா	manimēkalā
918மநீகாரநீ	manīkāranī
919மநீதீப	manītīpa
920மநீபலந	manīpalana
921மநோமய	manōmaya
922மநோரஂஜநா	manōran̄janā
923மநோரமா	manōramā
924மந்மத	manmata
925மந்யு	man'yu
926மம்தா	mamtā
927மயூர	mayūra
928மரேஷ	marēṣa
929மஹாஜ	mahāja
930மஹாதீ	mahātī
931மஹாதேஜ	mahātēja
932மஹாதேஜஸ	mahātējasa
933மஹாத்மா	mahātmā
934மஹாத்யுதா	mahātyutā
935மஹாந்தேஷ	mahāntēṣa
936மஹாந்ய	mahān'ya
937மஹாபாலா	mahāpālā
938மஹாபுத்தி	mahāputti
939மஹாமாநீ	mahāmānī
940மஹாயோகீ	mahāyōkī
941மஹால்யா	mahālyā
942மஹாவித்யா	mahāvityā
943மஹிஷா	mahiṣā
944மஹீபதி	mahīpati
945மஹேஂத்ரா	mahēntrā
946மஹேக	mahēka
947மஹேஷநீ	mahēṣanī
948மாஂகா	māṅkā
949மாஂதிக	māntika
950மாஂநாஷ்யுஂ	mānnāṣyuṁ
951மாஂநீமாஂரண	mānnīmānraṇa
952மாஂநீமோஜ்ஹீ	mānnīmōj'hī
953மாஂநீஷ்கா	mānnīṣkā
954மாஂநுஸரீ	mānnusarī
955மாஂநோரீதா	mānnōrītā
956மாஂந்ஜுநாதா	mānnjunātā
957மாஂரீஸ்வாரீ	mānrīsvārī
958மாஂர்தஂதா	mānrtantā
959மாஂல்லீயா	mānllīyā
960மாதவ தாஸ	mātava tāsa
961மாதுஜ	mātuja
962மாதுவேமந	mātuvēmana
963மாத்ருதேவ	mātrutēva
964மாத்ரே	mātrē
965மாந	māna
966மாநகா	mānakā
967மாநதந	mānatana
968மாநவ	mānava
969மாநீஏ	mānī'ē
970மாந்தாதா	māntātā
971மாந்தாரீ	māntārī
972மாந்வீர	mānvīra
973மாரகாதம	mārakātama
974மாருதி	māruti
975மார்கீத	mārkīta
976மார்ஷக	mārṣaka
977மால மரகந	māla marakana
978மாலிநீ	mālinī
979மாலு	mālu
980மால்லேஷா	māllēṣā
981மாஹிதா	māhitā
982மாஹீப	māhīpa
983மிக்ஷா	mikṣā
984மேத	mēta
985மேதிநீ	mētinī
986மேதுநா	mētunā
987மைத்ரா	maitrā
988மைத்ரீ	maitrī
989மைமத	maimata
990மௌலிகா	maulikā
991மௌலீஷா	maulīṣā
992யஜநேஷ	yajanēṣa
993யஜுர	yajura
994யஜ்நேஷ	yajnēṣa
995யது	yatu
996யதுநஂதந	yatunantana
997யதுராஜ	yaturāja
998யவநா	yavanā
999யஷராஜ	yaṣarāja
1000யஷஸ்விந	yaṣasvina
1001யஷாஸ்காராம	yaṣāskārāma
1002யஷு	yaṣu
1003யஷோதா	yaṣōtā
1004யஷோதேவ	yaṣōtēva
1005யஸ்மீநீ	yasmīnī
1006யாக்நீதா	yāknītā
1007யாசந	yācana
1008யாஜ்நா	yājnā
1009யாஜ்ஹீநீ	yāj'hīnī
1010யாதவ	yātava
1011யாதாவந	yātāvana
1012யாதுதாநீ	yātutānī
1013யார	yāra
1014யாஸ்தீகா	yāstīkā
1015யாஹ்வீ	yāhvī
1016யுஂகலராஜ	yuṅkalarāja
1017யுகல	yukala
1018யுதாஜீத	yutājīta
1019யுநாய	yunāya
1020யுவநாத	yuvanāta
1021யுவராநீ	yuvarānī
1022யுவாநவ	yuvānava
1023யேதாஂத	yētānta
1024யேநாக்ஷீ	yēnākṣī
1025யேஷ்வீ	yēṣvī
1026யோகதீபா	yōkatīpā
1027யோகாஷ்ரீ	yōkāṣrī
1028யோகீந	yōkīna
1029யோகீஷ	yōkīṣa
1030யோகேஷ்வரந	yōkēṣvarana
1031யோஜித	yōjita
1032யோஜீதா	yōjītā
1033யோதீந	yōtīna
1034யோஷா	yōṣā
1035யோஷாநா	yōṣānā
1036யௌஷா	yauṣā
1037ரஂகிதா	raṅkitā
1038ரஂகீத	raṅkīta
1039ரஂஜநீ	ran̄janī
1040ரஂஜீநா	ran̄jīnā
1041ரகவா	rakavā
1042ரகஷ்ந்டா	rakaṣnṭā
1043ரகு	raku
1044ரகுரமண	rakuramaṇa
1045ரகுவர	rakuvara
1046ரக்தாகமல	raktākamala
1047ரக்தீமாஂ	raktīmāṁ
1048ரக்ஷாதீ	rakṣātī
1049ரணஜீ	raṇajī
1050ரதாஂக	ratāṅka
1051ரத்நாநிதி	ratnāniti
1052ரத்நாபலீ	ratnāpalī
1053ரத்நாவலீ	ratnāvalī
1054ரந்கௌரவ	rankaurava
1055ரந்ஜீக	ranjīka
1056ரந்வித	ranvita
1057ரமாகாஂத	ramākānta
1058ரமாயா	ramāyā
1059ரம்பேஷ	rampēṣa
1060ரம்யக	ramyaka
1061ரவீந்தார	ravīntāra
1062ரவ்யஂகீ	ravyaṅkī
1063ரஷ்மீல	raṣmīla
1064ரஸநா	rasanā
1065ரஸவிஹாரீ	rasavihārī
1066ரஸிக	rasika
1067ரஸ்லுஂநீ	raslunnī
1068ரஹஸ	rahasa
1069ராகவீ	rākavī
1070ராகிநீ	rākinī
1071ராக்வீநதார	rākvīnatāra
1072ராஜ  கிரண	rāja  kiraṇa
1073ராஜாப்ரதா	rājāpratā
1074ராஜார்ஷீ	rājārṣī
1075ராஜாவேல	rājāvēla
1076ராஜாவேலுஂ	rājāvēluṁ
1077ராஜிகா	rājikā
1078ராஜீதா	rājītā
1079ராஜ்யலக்ஷ்மீ	rājyalakṣmī
1080ராதா	rātā
1081ராதா வல்லப	rātā vallapa
1082ராதாராநீ	rātārānī
1083ராதிக	rātika
1084ராதிகா	rātikā
1085ராத்நாநீதீ	rātnānītī
1086ராத்ரி	rātri
1087ராம  ஸேவக	rāma  sēvaka
1088ராமப்ரீய	rāmaprīya
1089ராமாநஂத	rāmānanta
1090ராமிநீ	rāminī
1091ராமேஷ்வர	rāmēṣvara
1092ராவநா	rāvanā
1093ராஷி	rāṣi
1094ராஹீந்ய	rāhīn'ya
1095ரிஷ்மிதா	riṣmitā
1096ரிஹா	rihā
1097ரீகீதா	rīkītā
1098ரீக்வீதா	rīkvītā
1099ரீதாநா	rītānā
1100ரீதி	rīti
1101ரீதூ	rītū
1102ரீத்திதா	rīttitā
1103ரீத்யாஂஷ	rītyānṣa
1104ரீநீ	rīnī
1105ரீப்யா	rīpyā
1106ரீமநா	rīmanā
1107ரீம்பீ	rīmpī
1108ரீஷ்மேதா	rīṣmētā
1109ரேஜீஷ	rējīṣa
1110ரேணு	rēṇu
1111ரேநுக	rēnuka
1112ரேநேஷ	rēnēṣa
1113ரேந்ஜீநீ	rēnjīnī
1114ரேவா	rēvā
1115ரேஹாஂஷீ	rēhānṣī
1116ரேஹேஈலா	rēhē'īlā
1117ரைவத	raivata
1118ரௌஷந	rauṣana
1119லகஸித	lakasita
1120லக்ஷ்மீ ஷ்ரீநிவாஸ	lakṣmī ṣrīnivāsa
1121லக்ஷ்மீகோபால	lakṣmīkōpāla
1122லக்ஷ்மீநாராயநா	lakṣmīnārāyanā
1123லஜ்ஜா	lajjā
1124லஜ்ஜாகா	lajjākā
1125லஜ்ஜீதா	lajjītā
1126லலித	lalita
1127லலிதகிஷோரே	lalitakiṣōrē
1128லலிதசஂத்ரா	lalitacantrā
1129லலீதாமபிகா	lalītāmapikā
1130லலீத்யா	lalītyā
1131லவலீ	lavalī
1132லாச்மந	lācmana
1133லாதாநகீ	lātānakī
1134லாதீகா	lātīkā
1135லாதேஷ	lātēṣa
1136லாத்வீகா	lātvīkā
1137லாபந்ய	lāpan'ya
1138லாராந	lārāna
1139லாரீநா	lārīnā
1140லாலநா	lālanā
1141லாலமணி	lālamaṇi
1142லாவந	lāvana
1143லாவிக	lāvika
1144லாவீத்ர	lāvītra
1145லாவீஷ	lāvīṣa
1146லாவ்நாய	lāvnāya
1147லாஸக	lāsaka
1148லாஸ்ய	lāsya
1149லீதீகா	lītīkā
1150லீநா	līnā
1151லீநுஂ	līnuṁ
1152லீந்கபஂடீ	līnkapaṇṭī
1153லீந்கம	līnkama
1154லீந்கஸம்ய	līnkasamya
1155லீந்கேஸ்வரண	līnkēsvaraṇa
1156லீபஷீதா	līpaṣītā
1157லீபாக்ஷீ	līpākṣī
1158லீப்ஸீகா	līpsīkā
1159லுகேஷ	lukēṣa
1160லூநீ	lūnī
1161லேஈவீநா	lē'īvīnā
1162லேக	lēka
1163லேகீஷா	lēkīṣā
1164லேக்ஷாநா	lēkṣānā
1165லேமாஂ	lēmāṁ
1166லேமாஂநா	lēmānnā
1167லோகநாயாகீ	lōkanāyākī
1168லோகாஜநாநீ	lōkājanānī
1169லோகாபுஜ்ய	lōkāpujya
1170லோகேந்தீரண	lōkēntīraṇa
1171லோகேஷ்வாரீ	lōkēṣvārī
1172லோக்யா	lōkyā
1173லோலா	lōlā
1174லோவ்யம	lōvyama
1175லோஸீ	lōsī
1176லோஹிதாஷ்வா	lōhitāṣvā
1177லோஹீத	lōhīta
1178லௌஹித்ய	lauhitya
1179வஂசித	van̄cita
1180வஂஷ	vanṣa
1181வஂஷிகா	vanṣikā
1182வஂஷீ	vanṣī
1183வஂஹிஷிகா	vanhiṣikā
1184வக்ரதுஂட	vakratuṇṭa
1185வஜ்ரக்ஷா	vajrakṣā
1186வஜ்ராஜித	vajrājita
1187வதநா	vatanā
1188வத்ஸிந	vatsina
1189வநாநீ	vanānī
1190வநித	vanita
1191வநிதா	vanitā
1192வநீத	vanīta
1193வயுநஂத	vayunanta
1194வரஜோத்தாமாஂ	varajōttāmāṁ
1195வரப்ரதா	varapratā
1196வரரோஹா	vararōhā
1197வருநாப்ரியா	varunāpriyā
1198வருந்ய	varun'ya
1199வருந்ஸாஈ	varunsā'ī
1200வரேஷ	varēṣa
1201வர்ணித	varṇita
1202வர்ஷ	varṣa
1203வர்ஷநேயா	varṣanēyā
1204வர்ஷாந	varṣāna
1205வர்ஷால	varṣāla
1206வர்ஷீதா	varṣītā
1207வர்ஷீல	varṣīla
1208வலாக	valāka
1209வல்லபா	vallapā
1210வல்லவ	vallava
1211வஷீகரண	vaṣīkaraṇa
1212வஷீஷ்கா	vaṣīṣkā
1213வஸஂதீ	vasantī
1214வஸதிகா	vasatikā
1215வஸீ	vasī
1216வஸுல	vasula
1217வஸ்தாவீ	vastāvī
1218வஸ்மீஹா	vasmīhā
1219வாகீஷ	vākīṣa
1220வாஜ்ரநாகா	vājranākā
1221வாதஷா	vātaṣā
1222வாதிவேலந	vātivēlana
1223வாத்ஸக	vātsaka
1224வாநுஂ	vānuṁ
1225வாந்யா	vān'yā
1226வாமா	vāmā
1227வாரநா	vāranā
1228வாஸஂதாமாலிகா	vāsantāmālikā
1229வாஸுந்தரா	vāsuntarā
1230வாஸுமந	vāsumana
1231வாஸுமாஂதா	vāsumāntā
1232வாஸுராதா	vāsurātā
1233விஜயாஸ்ரீ	vijayāsrī
1234விதாஸ்ரீ	vitāsrī
1235விதுலா	vitulā
1236வித்யாலக்ஷ்மீ	vityālakṣmī
1237விநாம்ப்ரா	vināmprā
1238விநாயிகா	vināyikā
1239விபாத	vipāta
1240விமலா	vimalā
1241விரமாஂநீகாநதா	viramānnīkānatā
1242விராமநீ	virāmanī
1243விஹாநா	vihānā
1244வீஆந	vī'āna
1245வீநாவாநீ	vīnāvānī
1246வீர்யவாந	vīryavāna
1247வேக்ஷநா	vēkṣanā
1248வேணு	vēṇu
1249வேதவித்யா	vētavityā
1250வேதவ்ரதா	vētavratā
1251வேதாஂக	vētāṅka
1252வேதாஂகா	vētāṅkā
1253வேதாந்த	vētānta
1254வேதார்த	vētārta
1255வேதாஷ்ரீ	vētāṣrī
1256வேதீமாஂ	vētīmāṁ
1257வேத்ரிவால	vētrivāla
1258வேத்ரீவேல	vētrīvēla
1259வேத்வியந	vētviyana
1260வேநிமாதவ	vēnimātava
1261வேநீ	vēnī
1262வேநீஷா	vēnīṣā
1263வேந்காதேஷ்வாரா	vēnkātēṣvārā
1264வேந்மதீ	vēnmatī
1265வேம்பரஸீ	vēmparasī
1266வைகுஂட	vaikuṇṭa
1267வைஜயஂதீ	vaijayantī
1268வைதுர்யா	vaituryā
1269வைத்யாத	vaityāta
1270வைஷாக	vaiṣāka
1271வைஷித	vaiṣita
1272ஷக்திதார்ய	ṣaktitārya
1273ஸஂகத  தலீவந	saṅkata  talīvana
1274ஸஂகவீ	saṅkavī
1275ஸஂகீநீ	saṅkīnī
1276ஸஂகேத	saṅkēta
1277ஸஂக்ராஂதி	saṅkrānti
1278ஸஂசயீதா	san̄cayītā
1279ஸஂசாநா	san̄cānā
1280ஸஂசீதீ	san̄cītī
1281ஸஂஜய	san̄jaya
1282ஸஂஜாலீ	san̄jālī
1283ஸஂஜீவநீ	san̄jīvanī
1284ஸஂஜீவீ	san̄jīvī
1285ஸஂஜோலீ	san̄jōlī
1286ஸஂததா	santatā
1287ஸஂதீதீ	santītī
1288ஸஂதீப	santīpa
1289ஸஂதோக	santōka
1290ஸஂதோஷீதா	santōṣītā
1291ஸஂரகதா	sanrakatā
1292ஸஂஸிதா	sansitā
1293ஸகா	sakā
1294ஸகுண	sakuṇa
1295ஸக்ஷண	sakṣaṇa
1296ஸசிதா	sacitā
1297ஸசிதாநஂத விக்ரஹ	sacitānanta vikraha
1298ஸசிநதேவ	sacinatēva
1299ஸசீதந	sacītana
1300ஸசீநா	sacīnā
1301ஸசீந்தேஓ	sacīntē'ō
1302ஸதநாந்தம	satanāntama
1303ஸதபிஂது	satapintu
1304ஸதிஷ	satiṣa
1305ஸநாவ்ய	sanāvya
1306ஸந்நிதி	sanniti
1307ஸபரஂக	saparaṅka
1308ஸபரீநாத	saparīnāta
1309ஸப்தாபீ	saptāpī
1310ஸமக	samaka
1311ஸமாஂநவீ	samānnavī
1312ஸமாஜஸ	samājasa
1313ஸமீர	samīra
1314ஸமீரந	samīrana
1315ஸமீரா	samīrā
1316ஸமுத்ரா	samutrā
1317ஸம்மோத	sam'mōta
1318ஸம்யுஂக்தா	samyuṅktā
1319ஸம்ரீத்தீ	samrīttī
1320ஸரஜா	sarajā
1321ஸரஸா	sarasā
1322ஸரிஷா	sariṣā
1323ஸர்பாநீ	sarpānī
1324ஸலஜ	salaja
1325ஸஹரதய	saharataya
1326ஸஹஷ்ரத	sahaṣrata
1327ஸஹஸ்வீநீ	sahasvīnī
1328ஸஹிகா	sahikā
1329ஸஹீத	sahīta
1330ஸஹீராம	sahīrāma
1331ஸஹேஜ	sahēja
1332ஸாஂபா	sāmpā
1333ஸாஇ ஆநஂத	sā'i ānanta
1334ஸாஇ ராம	sā'i rāma
1335ஸாஈ லதா	sā'ī latā
1336ஸாஈநாத	sā'īnāta
1337ஸாஈப்ரதாப	sā'īpratāpa
1338ஸாகரிகா	sākarikā
1339ஸாக்நீகா	sāknīkā
1340ஸாசீ	sācī
1341ஸாதரீ	sātarī
1342ஸாதவிக	sātavika
1343ஸாநியா	sāniyā
1344ஸாமர	sāmara
1345ஸாமலீ	sāmalī
1346ஸாயக	sāyaka
1347ஸாரஂகீ	sāraṅkī
1348ஸாவஂத	sāvanta
1349ஸாவித்ரீ	sāvitrī
1350ஸாஹத	sāhata
1351ஸாஹஸ	sāhasa
1352ஸாஹிதீ	sāhitī
1353ஸுப்ரியா	supriyā
1354ஸைகரா	saikarā
1355ஹஂஷல	hanṣala
1356ஹஂஸராஜ	hansarāja
1357ஹயாதீ	hayātī
1358ஹரஜீத	harajīta
1359ஹரம்யா	haramyā
1360ஹரஷீகேஷ	haraṣīkēṣa
1361ஹரிகரஷ்ண	harikaraṣṇa
1362ஹரித	harita
1363ஹரிநாராயண	harinārāyaṇa
1364ஹரிந்த்ரநாத	harintranāta
1365ஹரிப்ரீத	hariprīta
1366ஹரிமஂதீ	harimantī
1367ஹரீதாம	harītāma
1368ஹரீநாதா	harīnātā
1369ஹரீபேஅஸாத	harīpē'asāta
1370ஹரீவல்லப	harīvallapa
1371ஹரீஷ்ரீ	harīṣrī
1372ஹரீஷ்வ	harīṣva
1373ஹரேந்த்ர	harēntra
1374ஹரேஹாந	harēhāna
1375ஹர்ஜஸ	harjasa
1376ஹர்திக	hartika
1377ஹர்பீதா	harpītā
1378ஹர்யக்ஷ	haryakṣa
1379ஹர்ஷதா	harṣatā
1380ஹர்ஷாலா	harṣālā
1381ஹர்ஷிகா	harṣikā
1382ஹர்ஷீநீ	harṣīnī
1383ஹர்ஷீயா	harṣīyā
1384ஹர்ஸிகா	harsikā
1385ஹவிஷ	haviṣa
1386ஹவீந்தா	havīntā
1387ஹவ்யா	havyā
1388ஹஸமுக	hasamuka
1389ஹஸித	hasita
1390ஹாரிகா	hārikā
1391ஹாரீஜ	hārīja
1392ஹிதீஷீந	hitīṣīna
1393ஹிதைஷ	hitaiṣa
1394ஹிந்தீ	hintī
1395ஹிமாசல	himācala
1396ஹிமாந	himāna
1397ஹிரேந	hirēna
1398ஹிஷால	hiṣāla
1399ஹிஷீதா	hiṣītā
1400ஹீரா	hīrā
1401ஹீராந்யாப்பா	hīrān'yāppā
1402ஹுமீஷா	humīṣā
1403ஹும்ஸீகா	humsīkā
1404ஹுர்தித்யா	hurtityā
1405ஹுவீஷ்கா	huvīṣkā
1406ஹுவேந்த்ர	huvēntra
1407ஹேஇஅந	hē'i'ana
1408ஹேதார்த	hētārta
1409ஹேதீநீ	hētīnī
1410ஹேது	hētu
1411ஹேநா	hēnā
1412ஹேமதேவ	hēmatēva
1413ஹேமா லாதீ	hēmā lātī
1414ஹேமாஂம்பரீ	hēmāmmparī
1415ஹேமாஂவாநீ	hēmānvānī
1416ஹேமாநீ	hēmānī
1417ஹேமாவாதிநஂதந	hēmāvātinantana
1418ஹேமீத்ரா	hēmītrā
1419ஹேம்க்ரீஷ	hēmkrīṣa
1420ஹேரீத	hērīta
1421ஹைமாஂ	haimāṁ
1422ஹோநஹார	hōnahāra
1423ஹ்ரீகீந	hrīkīna
1424ஹ்ரீதித	hrītita
1425ஹ்ரீஷாப	hrīṣāpa
1426#
1427#
1428# Territory names from CLDR
1429அஷன்ஷியன் தீவு	aṣaṉṣiyaṉ tīvu
1430அன்டோரா	aṉṭōrā
1431ஐக்கிய அரபு எமிரேட்ஸ்	aikkiya arapu emirēṭs
1432ஆப்கானிஸ்தான்	āpkāṉistāṉ
1433ஆண்டிகுவா மற்றும் பார்புடா	āṇṭikuvā maṟṟum pārpuṭā
1434அங்குய்லா	aṅkuylā
1435அல்பேனியா	alpēṉiyā
1436அர்மேனியா	armēṉiyā
1437அங்கோலா	aṅkōlā
1438அண்டார்டிகா	aṇṭārṭikā
1439அர்ஜென்டினா	arjeṉṭiṉā
1440அமெரிக்க சமோவா	amerikka camōvā
1441ஆஸ்திரியா	āstiriyā
1442ஆஸ்திரேலியா	āstirēliyā
1443அரூபா	arūpā
1444ஆலந்து தீவுகள்	ālantu tīvukaḷ
1445அசர்பைஜான்	acarpaijāṉ
1446போஸ்னியா & ஹெர்ஸகோவினா	pōsṉiyā & hersakōviṉā
1447பார்படோஸ்	pārpaṭōs
1448பங்களாதேஷ்	paṅkaḷātēṣ
1449பெல்ஜியம்	peljiyam
1450புர்கினா ஃபாஸோ	purkiṉā ḥpāsō
1451பல்கேரியா	palkēriyā
1452பஹ்ரைன்	pahraiṉ
1453புருண்டி	puruṇṭi
1454பெனின்	peṉiṉ
1455செயின்ட் பார்தேலெமி	ceyiṉṭ pārtēlemi
1456பெர்முடா	permuṭā
1457புரூனேய்	purūṉēy
1458பொலிவியா	poliviyā
1459கரீபியன் நெதர்லாந்து	karīpiyaṉ netarlāntu
1460பிரேசில்	pirēcil
1461பஹாமாஸ்	pahāmās
1462பூடான்	pūṭāṉ
1463பொவேட் தீவுகள்	povēṭ tīvukaḷ
1464போட்ஸ்வானா	pōṭsvāṉā
1465பெலாரூஸ்	pelārūs
1466பெலிஸ்	pelis
1467கனடா	kaṉaṭā
1468கோகோஸ் (கீலிங்) தீவுகள்	kōkōs (kīliṅ) tīvukaḷ
1469காங்கோ - கின்ஷாசா	kāṅkō - kiṉṣācā
1470காங்கோ (டிஆர்சி)	kāṅkō (ṭi'ārci)
1471மத்திய ஆப்ரிக்கக் குடியரசு	mattiya āprikkak kuṭiyaracu
1472காங்கோ - ப்ராஸாவில்லே	kāṅkō - prāsāvillē
1473காங்கோ (குடியரசு)	kāṅkō (kuṭiyaracu)
1474ஸ்விட்சர்லாந்து	sviṭcarlāntu
1475கோட் தி’வாயர்	kōṭ ti’vāyar
1476ஐவரி கோஸ்ட்	aivari kōsṭ
1477குக் தீவுகள்	kuk tīvukaḷ
1478சிலி	cili
1479கேமரூன்	kēmarūṉ
1480சீனா	cīṉā
1481கொலம்பியா	kolampiyā
1482கிலிப்பர்டன் தீவு	kilipparṭaṉ tīvu
1483கோஸ்டாரிகா	kōsṭārikā
1484கியூபா	kiyūpā
1485கேப் வெர்டே	kēp verṭē
1486குராகவ்	kurākav
1487கிறிஸ்துமஸ் தீவு	kiṟistumas tīvu
1488சைப்ரஸ்	caipras
1489செக் குடியரசு	cek kuṭiyaracu
1490ஜெர்மனி	jermaṉi
1491டியகோ கார்ஷியா	ṭiyakō kārṣiyā
1492ஜிபௌட்டி	jipauṭṭi
1493டென்மார்க்	ṭeṉmārk
1494டொமினிகா	ṭomiṉikā
1495டொமினிகன் குடியரசு	ṭomiṉikaṉ kuṭiyaracu
1496அல்ஜீரியா	aljīriyā
1497சியூடா & மெலில்லா	ciyūṭā & melillā
1498ஈக்வடார்	īkvaṭār
1499எஸ்டோனியா	esṭōṉiyā
1500எகிப்து	ekiptu
1501மேற்கு சஹாரா	mēṟku cahārā
1502எரிட்ரியா	eriṭriyā
1503ஸ்பெயின்	speyiṉ
1504எதியோப்பியா	etiyōppiyā
1505ஐரோப்பிய யூனியன்	airōppiya yūṉiyaṉ
1506பின்லாந்து	piṉlāntu
1507ஃபிஜி	ḥpiji
1508ஃபாக்லாந்து தீவுகள்	ḥpāklāntu tīvukaḷ
1509ஃபாக்லாந்து தீவுகள் (இஸ்லாஸ் மால்வினஸ்)	ḥpāklāntu tīvukaḷ (islās mālviṉas)
1510மைக்ரோனேஷியா	maikrōṉēṣiyā
1511ஃபாரோ தீவுகள்	ḥpārō tīvukaḷ
1512பிரான்ஸ்	pirāṉs
1513கேபான்	kēpāṉ
1514ஐக்கிய பேரரசு	aikkiya pēraracu
1515யூகே	yūkē
1516கிரனெடா	kiraṉeṭā
1517ஜார்ஜியா	jārjiyā
1518பிரெஞ்சு கயானா	pireñcu kayāṉā
1519கெர்ன்சி	kerṉci
1520கானா	kāṉā
1521ஜிப்ரால்டர்	jiprālṭar
1522கிரீன்லாந்து	kirīṉlāntu
1523காம்பியா	kāmpiyā